SpicyLemons Fourm Uptime: 11 Years, 7 Months, 1 Week
Not logged in [Login ]
  Go To Bottom
Printable Version | Subscribe | Add to Favourites  Post new threadPoll:
Author: Subject: soulBay error messages?
mig
Forum Slut
*****




Posts: 483
Registered: 12-11-06
Location: B-Town, IN
karma Rating: 12 karma: 12
/ +
Member is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 11-1-08 at 06:16 PM   «:|:»  Link to post Reply With Quote
soulBay error messages?



Another thing about soulBay... I noticed that if you try to make an invalid move (i.e., spending more money than you have) you don't get any sort of error message, it just doesn't happen... kind of confusing.

Life should be more like the commercials for top-shelf spirits.
View User's ProfileView All Posts By UserU2U Member
jent
Chief Shaman
*********


Avatar


Posts: 2122
Registered: 5-19-06
Location: above ground
karma Rating: 15 karma: 15
/ +
Member is Offline

Mood: Hanging in there

[*] posted on 11-1-08 at 07:00 PM   «:|:»  Link to post Reply With Quote


it should put the error message above the box where you can input the quantity

cheers,
jent d-_-b
View User's ProfileView All Posts By UserU2U Memberjent's Aim
spank
Moderator
********


Avatar


Posts: 1206
Registered: 5-20-06
Location: CO
karma Rating: 16 karma: 16
/ +
Member is Offline

Mood: absorbent

[*] posted on 11-2-08 at 05:58 AM   «:|:»  Link to post Reply With Quote


It depends on the type of error, atleast that has been my experience.

View User's ProfileView All Posts By UserU2U Member
mig
Forum Slut
*****




Posts: 483
Registered: 12-11-06
Location: B-Town, IN
karma Rating: 12 karma: 12
/ +
Member is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 11-2-08 at 08:16 AM   «:|:»  Link to post Reply With Quote


Hm.. perhaps I just missed them.

Life should be more like the commercials for top-shelf spirits.
View User's ProfileView All Posts By UserU2U Member
jent
Chief Shaman
*********


Avatar


Posts: 2122
Registered: 5-19-06
Location: above ground
karma Rating: 15 karma: 15
/ +
Member is Offline

Mood: Hanging in there

[*] posted on 11-2-08 at 09:56 AM   «:|:»  Link to post Reply With Quote


Give it a look....let me know because it should give an error. Also if you can post the URL when you should be in an error condition because errors are passed via the URI

For example you should be able to see the error of a purchase where you don't have enough money via this url:
http://soulbay.spicylemons.com/?UserOption=buy&error=money

But if you find any error situations where there should be an error, but there is not let me know how to reproduce it so I can fix it. Thanks


cheers,
jent d-_-b
View User's ProfileView All Posts By UserU2U Memberjent's Aim
GMoney
Posting Whore
******




Posts: 525
Registered: 11-6-06
Location: Durango
karma Rating: 5 / +
Member is Offline

Mood: Dialed

[*] posted on 11-2-08 at 04:30 PM   «:|:»  Link to post Reply With Quote


I think the error message should simply be moved to the top of the page, instead of at the bottom. When I'm advertising shares I just run through the whole thing and only realize that I didn't have enough cash for special options after the fact... If it were at the top then it would be right in your face when the page loaded.

You can't mess with this steez.
View User's ProfileView All Posts By UserU2U Member
LTTank
Forum Slut
*****


Avatar


Posts: 341
Registered: 9-10-08
karma Rating: 4 / +
Member is Offline

Mood: Tired, almost always tired...

[*] posted on 11-3-08 at 11:43 AM   «:|:»  Link to post Reply With Quote


Or just pay attention to cashflow, and don't worry about errors...
**looks up, notes the glares**
...Oh, sorry, my bad. Back on topic. I've had no errors, yet. Unless you count the one where I put in the wrong password to enter the site, then that was my error, not the site.
:dshades:


"What? No more cake and ice cream left? To hell with this, I'm outa here!"
http://aldentevontino.webs.com/photos/Shhhh/liferules2.jpg
View User's ProfileView All Posts By UserU2U Member
Post new threadPoll:


  Go To Top